31ste editie 1992 - 2024

DQA DirectDQA Direct - Stand nr. volgt

De perfecte invulling voor de juiste aanvulling

DQA Direct is een onderdeel van DQA Pharma International B.V. Een Nederlands, onafhankelijk farmaceutisch bedrijf met een uitstekende reputatie en tientallen jaren ervaring in de farmaceutische industrie.

Sinds 1997 leveren we farmaceutische grondstoffen aan deze industrie. We zijn succesvol geworden, omdat we altijd trouw zijn gebleven aan onze kernwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid, concurrerende prijzen en bewustzijn van en kennis over de strikte kwaliteitsnormen.

Vanaf dit jaar willen we ook graag mensen direct van dienst zijn voor hun dagelijkse ongemakken. Je kunt hierbij denken aan last van hinderlijke muggen en teken of een tekort aan vitamines en mineralen. Hiervoor hebben we een aantal speciale producten ontwikkeld.

  • Energieniveau een boost geven – DQA Direct biedt jou de juiste supplementen voor een energiek gevoel.
  • Ondersteuning bij actieve levensstijl – DQA Direct heeft de juiste producten om actieve levensstijl te ondersteunen.
  • Bouw aan extra weerstand – niets is belangrijker dan een goed werkend immuunsysteem om je lichaam weerbaar te maken tegen virussen en andere kwalen.
  • Hou botten en gewrichten sterk en soepel – gewrichten zorgen ervoor dat je lichaam soepel kan (blijven) bewegen. Redenen genoeg dus om je botten en gewrichten in topconditie te houden zodat deze optimaal functioneren.
  • Geen overlast van muggen en teken – DQA Direct heeft de juiste producten voor het weren en bestrijden van overlast.