29ste editie 1992 - 2020

doTERRA Olieverdieping – meer met olie


doTERRA Olieverdieping – meer met olie - Stand 740

Gezondheidsuitdagingen oplossen met de essentiële oliën van doTERRA

Als ondernemers van doTERRA Olieverdieping hebben een droom: bezig zijn met de natuur, gezondheid, anderen helpen, meer vrijheid, meer gezinstijd en vooral werken met een gezellig team.

Allemaal hadden wij onze eigen gezondheidsuitdagingen die we opgelost hebben met de essentiële oliën van doTERRA. Oorontstekingen, buikpijn, hoofdpijn, allergieën, keelpijn en nog veel meer werd in rap tempo en zonder bijwerkingen verholpen.

Hierdoor raakten wij geïnspireerd om iedereen te vertellen over de kracht en eenvoud van de natuur. En zo hebben we al heel veel mensen geholpen.

Anders dan kruiden worden essentiële oliën gemaakt uit de blaasjes die sommige planten dragen en niet uit de hele plant. In die blaasjes zitten de afweerstoffen tegen virussen bacteriën en schimmels die de plant zelf inzet bij een aanval. Ook zitten daar de geurstoffen in die een plant inzet om insecten aan te trekken of juist af te stoten. Ook gebruikt de plant de essentiële olie voor zijn herstel na een aanval van Pathogenen. Deze stoffen kunnen wij ook gebruiken voor ons lichaam op bijna elke denkbare klacht.

De oliën van doTERRA voldoen aan alle eisen van een goede therapeutische olie. Voor verkoop ondergaan alle oliën van doTERRA een serie van 7 testen.
Maar doTERRA gaat veel verder dan alleen het leveren van de beste kwaliteit essentiële olie. Zo zorgt doTERRA niet alleen dat producenten een eerlijke en veel betere prijs krijgen, maar doTERRA draagt actief bij aan een betere leefomgeving voor deze vaak arme boeren en hun leefomgeving. Duurzaam omgaan met de natuur ondersteunen ze door boeren in derde wereldlanden te helpen hun bomen en planten te onderhouden en in de juiste mate te oogsten, zodat deze voldoende hersteltijd krijgen.

doTERRA heeft als doel de wereld een betere plek te maken voor iedereen. En dat is meer dan alleen een marketing kreet of een maatschappelijk wenselijke missie. Naast dat doTERRA zich hardmaakt voor iedereen in de bedrijfsketen (van producent, verkoper tot eindgebruiker), dragen ze bij aan geweldige initiatieven die gericht zijn om armoede te bestrijden en de leefomgeving van mensen, vrouwen en kinderen te verbeteren.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

De kracht van essentiële oliën voor u en uw praktijk

Carla Hulleman & Julian Leijser
Eikenzaal Zaterdag 16 november 2019 15:45 - 16:35

De kracht van essentiële oliën voor u en uw praktijk

Carla Hulleman & Julian Leijser
Eikenzaal Zondag 17 november 2019 15:45 - 16:35
nl_NLDutch
nl_NLDutch