28ste editie 1992 - 2019

Diferencia phytopower cosmetics


Terug naar persoonlijke pagina

Diferencia phytopower cosmetics - Stand nr. volgt

Diferencia phytopower cosmetics: natuurlijke huidverzorgende cosmetica

Diferencia phytopower cosmetics biedt  een breed scala aan huidverzorgende producten die 100% natuurzuiver zijn. Geproduceerd uit hoogwaardige biologische en ecologische grondstoffen, een weldaad voor uw huid en uw gevoel. Een krachtige en natuurlijke helpende hand om uw huid weer gezond te laten functioneren.

  • Voor alle huidtypes
  • Voor alle huidproblemen
  • Volgens de eisen van het strenge ICADA-keurmerk

Diferencia phytopower cosmetics is ontstaan uit passie en liefde voor een gezonde huidverzorging. Ontwikkeld in onze eigen praktijk voor huidverbetering en uit jarenlange ervaring in het werken met de huid en de mens. Ieder mens, man of vrouw, heeft een eigen huidbeeld. Dit huidbeeld kan gezond zijn, maar door alle invloeden van buitenaf (kou, zon, vervuiling, synthetische stoffen) en invloeden van binnenuit (voeding, emotionele stress, medicatie, roken, ziekte) kan onze huidfunctie verstoord worden. Het functioneren en vernieuwen van onze huid heeft moeder natuur zeer goed en ingenieus geregeld. Onze producten bieden hierbij een belangrijke ondersteunende werking.

De kracht van de Diferencia phytopower cosmetics producten bestaat uit de juiste selectie en combinatie van hoogwaardige biologische olien met essentiele vetzuren per productlijn. Deze selectie beantwoordt optimaal aan de vraag van iedere huidconditie en ieder huidtype.