28ste editie 1992 - 2019

Diana Hendriks – van Beaumont Luisterkind


Terug naar exposantenlijst

Diana Hendriks – van Beaumont Luisterkind - Stand 748

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks – van Beaumont werkt met een door haarzelf ontwikkelde methode: ‘De Luisterkind Methode’. Hierbij kan zij op telepathische wijze afstemmen op jou als volwassene of  op kinderen, zonder dat het samenzijn in één ruimte nodig is. Tijdens die afstemming wordt er gepraat met jou, een zoon of dochter en wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Vaak kan het probleem op dat moment direct opgelost worden, een andere keer vraagt het inspanning van de ontvanger om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen.

‘De Luisterkind Methode’ komt voort uit het gegeven, dat Diana Hendriks – van Beaumont er vanuit gaat dat iedereen de antwoorden in zichzelf heeft zitten en met deze methode haalt ze de antwoorden zonder moeite naar boven. Ze luistert naar de mens, voorbij labels, diagnoses en etiketten. Geen lange trajecten, maar één Luisterkind-afstemming is meer dan vaak al voldoende om meer duidelijkheid te krijgen en problemen op te lossen.

Op dit moment werkt Diana in een fulltime job met kinderen/volwassenen via haar ‘Luisterkind Methode’, zij geeft lezingen, opleidingen, workshops, themadagen en kinderlichtcirkels. Daarnaast is er een aantal boeken van haar hand uitgegeven.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks – van Beaumont
Berkenzaal Zaterdag 16 november 2019 11:15 - 12:05

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks – van Beaumont
Berkenzaal Zondag 17 november 2019 11:15 - 12:05