28ste editie 1992 - 2019

doTerra – CureNatuurlijk


Terug naar exposantenlijst

doTerra – CureNatuurlijk - Stand 158

CureNatuurlijk presenteert essentiële oliën van doTerra uit Amerika

CureNatuurlijk verkoopt o.a. essentiële oliën van doTerra uit Amerika. Wij leveren geen doTerra supplementen in tabletvorm. Vitaminen zijn gevoelig voor hitte en druk en worden vaak vernietigd tijdens het tablet-proces. Tabletten vereisen ook bindmiddelen, vulstoffen, glazuren en kleurstoffen,  waarvan wij van mening zijn dat die het best vermeden kunnen worden. Het doTerra assortiment wordt alleen aangeboden in capsulevorm.

doTerra producten bevatten geen toegevoegde suiker, tarwe, gluten, lactose of gist. Al onze capsules zijn gemaakt uit plantaardige bronnen.
Daarnaast hebben we een aantal producten van andere merken in ons assortiment, zoals o.a. Pervital Meridan balances en Biocare, waarvan we hebben ondervonden dat ze een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw gezondheid.

Onze producten zijn absoluut een ondersteuning of zorgen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. CureNatuurlijk komt u graag tegemoet. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en staan open voor uw suggesties of opmerkingen.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

De kracht van doTERRA etherische oliën

Ans Loomans
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 15:00 - 15:50

De kracht van doTERRA etherische oliën

Ans Loomans
Hoekzaal Zondag 17 november 2019 15:00 - 15:50