29ste editie 1992 - 2020

Equazen Eye Q


Equazen Eye Q - Stand 417

Een ecologisch verantwoord visolieproduct met een bijzondere verhouding vetzuren

Equazen Eye Q is een speciaal ontwikkelde en bijzondere formule omega 3- en 6-vetzuren. Het bevat de belangrijke vetzuren EPA, DHA en GLA in een uitgebalanceerde formule. Equazen Eye Q is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA. De ratio van de vetzuren EPA:DHA:GLA bedraagt 9:3:1. Deze formule is de laatste jaren regelmatig in de publiciteit geweest.

Kwaliteit en zuiverheid
Voor de productie van Eye Q worden uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediƫnten gebruikt. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals sardines, die bekend zijn vanwege hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliƫn aan onafhankelijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat zij aan de strenge zuiverheidseisen van de WHO en de EU voldoen.

Friend of the Sea keurmerk
De Equazen Eye Q producten zijn door de organisatie achter Friend of the Sea aan strikte onderzoeken onderworpen en goedgekeurd! Met Eye Q draagt u nu niet alleen bij aan een goede gezondheid, maar bent u ook verzekerd van een ecologisch verantwoord visolieproduct.

nl_NLDutch
nl_NLDutch