29ste editie 1992 - 2021

Bureau Straling Meten


Bureau Straling Meten - Stand 518

Feeling better in a wireless world!

Bureau Straling Meten is dè specialist in het meten van straling, geeft tips om straling te beperken en heeft dé oplossing om te leven in een wereld met straling. Wibronic: Feeling better in a wireless world!

Wat is het verband tussen (blijvende) gezondheidsklachten en straling?
Waarom slaan therapieën niet aan,  lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect te hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet? Het antwoord is spininversie.

Wat is spininversion of te wel spininversie?
Dit fenomeen noemen we Spin Inversion of te wel spininversie. Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er op neer dat cellen in het lichaam „verkeerd gepoold” raken. Dit heeft vooral een grote impact op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden. In het menselijk lichaam horen de  moleculen van de weefsels rechtsdraaiend te zijn, maar als dat anders wordt heb je een probleem met die cellen.

Het resultaat van deze spininversie is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. De celcommunicatie in het lichaam wordt dan verstoord.