29ste editie 1992 - 2022

Bureau Beerse – voor een bloeiende praktijkBureau Beerse – voor een bloeiende praktijk - Stand 516

Hulp en inspiratiebron voor praktijkhouders

‘Bureau Beerse – succesvol ondernemen in de zorg’ helpt coaches en therapeuten aan meer cliënten, omzet en impact. Eigenaresse Ingrid Beerse ziet en weet dat juist zorgverleners weinig meekrijgen in hun opleidingen over het vak ondernemen of marketing en zodoende mooie kansen laten liggen.

Het is best pittig om een eigen praktijk of zorgonderneming te runnen. Je moet niet alleen goed zijn in je vak, maar ook steeds weer opnieuw zorgen dat je cliënten krijgt. En marketing in de zorg sluit vaak niet aan bij adviezen vanuit de commerciële wereld. Je werkt immers met mensen, die soms op een kwetsbaar moment in hun leven bij jou komen.

Door haar jarenlange ervaring in de zorg en het ondernemerschap, brengt Ingrid het beste uit beide werelden samen. Bureau Beerse heeft een methode en stappenplan ontwikkeld, waarmee inmiddels tientallen ondernemers en praktijkhouders in de zorg geholpen zijn.
Ondernemen in de zorg is prachtig maar ook nét even anders. Benieuwd hoe Bureau Beerse kan helpen? Bezoek de website of neem gerust vrijblijvend contact op.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Meer cliënten en financiële zekerheid voor jouw praktijk – ontdek de 5 pijlers

Ingrid Beerse
Hoekzaal Zaterdag 19 november 2022 13:00 - 13:50

Meer cliënten en financiële zekerheid voor jouw praktijk – ontdek de 5 pijlers

Ingrid Beerse
Elzenzaal Zondag 20 november 2022 15:45 - 1635