28ste editie 1992 - 2019

BodySwitch Natuurlijk Gezond


Terug naar persoonlijke pagina

BodySwitch Natuurlijk Gezond - Stand nr. volgt

Uw Switch naar een betere gezondheid

BodySwitch is een organisatie met praktijken voor leefstijlbegeleiding en integrale geneeskunde. BodySwitch heeft inmiddels vijf praktijken en dit aantal groeit. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk gezond’ te worden.

In onze vestigingen werken uitsluitend gespecialiseerde artsen en therapeuten. Zij helpen u de balans van uw lichaam te herstellen, op basis van een persoonlijk integraal behandelplan.

Wij hebben een unieke en succesvolle werkwijze ontwikkeld, die gebaseerd is op de principes van integrale en orthomoleculaire geneeskunde. Wij gaan altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten en doen niet aan symptoombestrijding. Voor het beste resultaat werken wij graag samen met de reguliere geneeskunde.

Kenmerken van onze aanpak:

  • Onderzoek naar de oorzaak van de klachten
  • Persoonlijk behandelplan
  • Intensieve begeleiding

Onze behandeling is gebaseerd op vier pijlers:

  • Mindset – Een verandering van uw leefstijl is niet gemakkelijk. Wij begeleiden u bij dit proces.
  • Beweging – Voldoende bewegen is cruciaal voor een goede gezondheid. Samen met u kijken we op welke manier u hier invulling aan kunt geven.
  • Voeding – Gezonde pure voeding zijn de bouwstenen voor een gezond lichaam. Veel chronische ziekten zijn op te lossen door de omschakeling naar een gezond voedingspatroon.
  • Suppletie – Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zetten wij gericht suppletie in. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw herstel of aanvulling van tekorten.

Zie verder onze website voor meer informatie.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Je leefstijl als medicijn

Frans Kusse & Jerome Verbeek
Hoekzaal Zaterdag 17 november 2018 12:00 - 12:50

Je leefstijl als medicijn

Frans Kusse & Jerome Verbeek
Hoekzaal Zondag 18 november 2018 12:00 - 12:50