30ste editie 1992 - 2023

BioptronBioptron - Stand 334

Een uniek gepolariseerd lichttherapieconcept

Het BIOPTRON gepolariseerd-lichttherapie systeem is een medisch en technologisch apparaat dat gebaseerd is op een uniek gepolariseerd lichttherapieconcept (Nobel prijs winnaar). Het kan worden gebruikt voor profylactische behandelingen, therapie en rehabilitatie op verschillende medische gebieden.
Deze therapie is gefundeerd op meer dan jarenlange ervaring en voortdurende wetenschappelijke en klinische onderzoeken in een verscheidenheid aan toepassingen: bij pijn gerelateerd aan reuma en o.a. ook bij  fysiotherapie en sportgeneeskunde kan deze therapie ingezet worden.

BIOPTRON Licht heeft biostimulatieve effecten: wanneer het toegepast wordt op de huid, stimuleert het lichtgevoelige intracellulaire structuren en moleculen. Dit veroorzaakt cellulaire kettingreacties en zogenaamde secundaire reacties, die niet beperkt zijn tot het behandelde gebied, maar het gehele lichaam kunnen betrekken. Om de best passende oplossing voor iedere gebruiker te vinden, omvat het BIOPTRON Lichttherapie Systeem verschillende typen apparaten. Ze variëren in formaat en ontwerp, maar geven licht met identieke fysieke en technische kenmerken. De BIOPTRON Lichttherapie-apparaten zijn medisch goedgekeurd volgens de  EEC-richtlijn voor Medische Producten.

Bezoek onze lezing en doe mee aan de Tombola: hoofdprijs is een Quantum Hyperlight Eyewear t.w.v. € 560,-.

Quantum Hyperlight Eyewear: Hypergestructureerd licht van de bril, via de invloed op je hersenen die de hormonale balans van je stemming verbetert.

 

 

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Bioptron quantum medicine for quantum body

Olja Lopushansky
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 11:00 - 11:50

Bioptron quantum medicine for quantum body

Olja Lopushansky
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 11:00 - 11:50