30ste editie 1992 - 2023

Bewustwording 1.0Bewustwording 1.0 - Stand 132

Ontdek de kracht van Voetreflex en Handreflex

Bewust worden met Human Design is een methode waarin je op een praktische en begrijpbare  manier alles leert over de belangrijkste elementen van Human Design. Zodat je Human Design vol vertrouwen kan integreren in je werkwijze en kan inzetten als tool om jezelf en anderen als therapeut te helpen.

In de online cursus en bijbehorend boek leggen we je uit wat je met Human Design kunt bereiken voor jezelf, naasten en je cliënten.
Je kunt antwoord geven op de vragen:

  • Wie ben je werkelijk?
  • Waar wordt je echt gelukkig van?
  • Hoe creëer je een leven op jouw voorwaarden?
  • Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past?

Human Design geeft praktische handvatten, waarmee je je experiment kunt starten. En helpt je bij het maken van beslissingen in het dagelijks leven. Je weet weer waar je basis ligt, je blauwdruk van dit leven.

Bewustwording 1.0 biedt ook aan:

Voetreflex – Handreflex – Voeten/tenen lezen
Dit zijn hele goede manieren om verlichting te krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Het lichaam staat gespiegeld in de voeten en handen. Door massage van de reflexpunten kan je lichaam en geest weer in balans komen.
Onze reflextrainingen zijn online te volgen. De voetreflex wordt afgesloten met een fysieke praktijkdag.
Met voeten/tenen lezen krijg je meer inzicht in jezelf en je cliënten.

Voor de professional, zoals pedicure, schoonheidsspecialiste of masseur die iets extra’s wil bieden is dit de perfecte aanvulling en verdieping. Procert heeft de thuisstudie voetreflex gewaardeerd met 15 accreditatiepunten.