29ste editie 1992 - 2020

Beauty-Inn / Beauty-Injection


Beauty-Inn / Beauty-Injection - Stand 224

Effectief verbeteren van de huid

Beauty Injection presenteert kwalitatief hoogwaardige schoonheidsproducten, gericht op huidverbetering en natuurlijke make-up.
Beauty Injection richt zich op professionals in de schoonheidsbranche. De klanten, zoals schoonheidssalons, visagistes en kapsalons bevinden zich in het midden en hoge segment.

Het assortiment bestaat uit PRIORI®, beMineral®, freshMinerals, Jan Marini, Bioptron® Casmara®, iCurl®, SkinScanner, DIVINE™ PRO, geneO+, Dermaroller®, eDermastamp en de Ice Shaping Angel Pro. De hoogwaardige producten zijn gericht op het effectief verbeteren van de huid en natuurlijke make-up hoort er logischer wijs bij.
Een uitgebreide voorraad zorgt er voor dat wij in staat zijn snel te leveren. Wij bieden een excellente service aan onze klanten. Dit start al in de eerste kennismakingsfase, waarbij we klanten vaak ook begeleiden bij het opstarten van hun eigen salon. Gedurende de samenwerking begeleiden we de klanten met onze enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Trainingen en workshops zijn een belangrijk onderdeel van onze service. Daarnaast bieden wij uitgebreide ondersteuning op het vlak van marketing, PR en verkoop.

Bioptron om genezing te bevorderen
Bioptron lichttherapie maakt gebruik van gepolariseerd licht met een polarisatiegraad van meer dan 95%. Gepolariseerd licht is een speciaal soort licht dat zich voortplant in vlakke golven parallel aan elkaar. Door speciale polarisatie filters kan de golflengte van het licht zeer specifiek worden afgestemd op een bepaalde behandeling. Bioptron licht heeft een lage energiedichtheid en is daarom volledig veilig in gebruik.

Bioptron lichttherapie is een klinisch bewezen behandeling die versnelde heling en verlichting biedt. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en daarmee een positief effect op alle cellen in ons lichaam. De licht- en kleurentherapie van Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het eigen herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen door middel van gepolariseerd, polychromatisch licht.

Bioptron lichttherapie kan helpen de genezing te bevorderen en het ongemak te verminderen bij wondheling, huidaandoeningen en pijn. De behandelingen zijn pijnloos en eenvoudig toe te passen, ook in uw thuisomgeving.