29ste editie 1992 - 2022

Artemis LaboratoryArtemis Laboratory - Stand 258

Verder kijken dan de reguliere geneeskunde

Artemis Laboratory  is een laboratorium met unieke onderzoeken en supplementen die u op weg helpen naar een gezondere toekomst.
Artemis Laboratory bestaat al ruim 30 jaar gespecialiseerd in laboratoriumdiagnostiek. Met meer dan 2000 laboratoriumanalyses biedt Artemis Laboratory een groot aanbod aan testmogelijkheden voor vrijwel elke diagnose, zoals darmpathologie, voedselovergevoeligheid en hormonen.

Visie
Voor velen is het moeilijk om medische analyses uit te laten voeren zonder dat een arts hierbij betrokken is. Dit maakt het gehele medische proces onnodig ingewikkeld en zorgt voor veel frustratie bij zowel cliënten als behandelaars.

Artemis Laboratory vindt dat ieder mens het recht heeft om op elk gewenst moment duidelijk inzicht te krijgen in zijn of haar gezondheid. Het laboratorium streeft ernaar om de zorg voor iedereen toegankelijker te maken, zodat ook hoogwaardige analyses uitgevoerd kunnen worden die het verschil maken.

Veel instanties voeren reguliere analyses uit en als deze niet het gewenste resultaat levert, houdt het op. De realiteit is dat je soms juist buiten de reguliere geneeskunde moet kijken om te zien waar de oorsprong van de klachten nu echt ligt. Als laboratorium gespecialiseerd in analyses binnen en buiten de reguliere geneeskunde helpt Artemis Laboratory u graag op weg naar een gezondere toekomst.

Supplementen
Artemis Laboratory biedt tevens een uitgebreid assortiment aan supplementen die uw voedingspatroon en gezonde leefstijl kunnen ondersteunen bij een eventuele tekortkoming.