29ste editie 1992 - 2022

Allfit.nlAllfit.nl - Stand 522

Platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit

Allfit.nl is een online platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit. Alle activiteiten zijn erop gericht om iedereen te helpen een vitaal en gezond leven te leiden.

Dat doet Allfit.nl door veel gratis content weg te geven over gezondheid, sport en lifestyle. Dat kunnen video´s, blogs, recepten of e-books zijn. Allfit.nl doet dat ook via het beschikbaar maken van gratis en betaalde professionele sportprogramma´s die je zowel thuis als op een sportschool kunt toepassen; een en ander geschiedt via een landelijk netwerk van goed getrainde Allfit Vitaliteitscoaches en Leefstijlcoaches die kunnen meten of jouw lichaam voldoende vitamines en mineralen heeft en je helpen bij het uitvoeren van een persoonlijk Allfit Vitaliteitsplan.

Allfit.nl doet dat door het preventief aanbieden van de Allfit Vitalitycheck aan gezondheidsverzekeraars, arbodiensten en bedrijven om zo het ziekteverzuim tegen te gaan en ook door middel van het verkopen van zorgvuldig samengestelde en op elkaar afgestemde Allfit Vitaliteitssupplementen die je helpen om de essentiële voedingsstoffen in jouw lichaam in balans te brengen en te houden.

Tijdens de beurs presenteert Allfit.nl “Meten met de Vitality Analyzer” en een proeverij van vloeibare multivitamine.