29ste editie 1992 - 2020

Adler Pharma en Sonnenmineral


Adler Pharma en Sonnenmineral - Stand 236

Adler Pharma en Sonnenmineral

Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) begon in 1873 met de biochemische mineralen. Hij behandelde hiermee veel mensen met succes. Met slechts 12 in het menselijk lichaam voorkomende mineralen bracht hij veel mensen weer in evenwicht. Hoewel ze net zo verdund worden als een homeopathisch middel, sloot hij bij de werking van zijn Schüssler celzouten het homeopathische gelijkheidsprincipe uit (het gelijke kan met het gelijke genezen worden). Schüssler vond het dan ook belangrijk dat de mineralen niet geschud (homeopathisch principe) werden, maar worden verwreven.

De zeer sterk verdunde mineralen kunnen via de slijmvliezen van de mond opgenomen worden en de ontbrekende mineralen kunnen direct op celniveau aangevuld worden.

Verschillende Duitse Biochemische verenigingen hebben zich al vele jaren met het in stand houden en toepassen van de Schüssler celzouten beziggehouden. Ook zijn er in de loop van de jaren aanvullende mineralen bij gekomen en de mogelijkheid om de ontbrekende mineralen in het gezicht te herkennen, werd verfijnd. De Schüssler celzouten mogen zich vandaag de dag verheugen in een grote belangstelling en er zijn talrijke publicaties en opleidingen.

Adler Pharma produceert gewreven celzouten, niet geschud en zonder magnesiumstearaat.

Sonnenmineral produceert celzouten in poedervorm, met de hand verwreven en diverse mengsels.

Ook geven wij opleidingen in de celzouttherapie. Er staat een 2,5-daagse basiscursus gezichtsdiagnose celzouten en een 10-daagse therapeuten opleiding celzouttherapie gepland voor 2021. Kijkt u voor meer informatie op onze website www.bloesemremedies.com/workshops.

nl_NLDutch
nl_NLDutch