29ste editie 1992 - 2022

3Care Cell Protection3Care Cell Protection - Stand 620

3Care voeding- en leefstijlprogramma

Met het voeding- en leefstijlprogramma van 3Care Cell Protection kun je op een gezonde, eenvoudige en doeltreffende manier het lichaam ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel.

Een schoon lichaam heeft een beter zelfherstellend vermogen. De menselijke gezondheid wordt bepaald door de zwakste schakel in het lichaam. Zeker in deze tijd is het cruciaal om het afweersysteem zo sterk mogelijk te maken. Onderhoud en preventie van dit basiskapitaal is belangrijker dan ooit tevoren.
Onze verre voorouders aten en leefden onbewust volgens natuurlijke kaders en in de juiste verhouding. Ze waren volledig afhankelijk van het zelfgenezende vermogen.
Deze kennis kunnen we tegenwoordig maar al te goed gebruiken.

3Care Cell Protection is gebaseerd op 3 pijlers:

  1. Goed: Breng je basis voedingsstoffen in balans
  2. Beter: Doe je eigen APK op basis van milde ketose
  3. Best: Zorg voor stabiliteit met de intermitterende leefstijl

Goed
Veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) essentiële voedingsstoffen niet elke dag vanzelfsprekend met de voeding binnen. Zelfs niet wanneer men ‘gezond’ eet volgens de huidig geldende norm.

Beter
Onze westerse voeding maakt dat we niet meer ontkomen aan interne vervuiling.
Deze afvalstoffen worden opgeslagen in buikvet (visceraal). Dit (ook niet zichtbare) buikvet is ontstekingsvormend. Daarom is het belangrijk om periodiek het lichaam te ontdoen van visceraal buikvet, want een schoon lichaam is de basis van gezondheid.

Best
Via de intermitterende leefstijl moedigen we het lichaam op celniveau aan om weer flexibel en krachtig te worden. Dit bevordert het zelfherstellende vermogen van de mens. Onze verre voorouder hadden niet anders.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Voeding en leefstijl belangrijker dan ooit te voren

Coby Bouwkamp-ten Kate
Hoekzaal Zaterdag 19 november 2022 14:00 - 14:50

Voeding en leefstijl belangrijker dan ooit te voren

Coby Bouwkamp-ten Kate
Hoekzaal Zondag 20 november 2022 15:00 - 15:50