29ste editie 1992 - 2020

3Care Cell Protection


3Care Cell Protection - Stand 620

3Care gezondheidsprogramma

Het leefstijlprogramma van 3Care is gemaakt om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich van bewust was. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend. In de huidige tijd moeten we weer leren om dichter bij de oorsprong van onze leefstijl te komen.

Het leefstijlprogramma is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Lekker eten zonder tekorten
  • Gezond bewegen in de buitenlucht
  • Voldoende water drinken

3Care wil een brug bouwen tussen cliënt en zorgverlener met het doel meer effectiviteit te bereiken op gebied van zorg en gezondheid.

Dit doen we door zowel cliënt als ook de zorgverlener aan te moedigen om samen te werken en voeding & leefstijl primair onderdeel te maken van de gezondheid van de mens.

Veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) essentiële voedingsstoffen niet elke dag vanzelfsprekend met de voeding binnen. Zelfs niet wanneer men ‘gezond’ eet volgens de huidig geldende norm.

Oorzaken hiervoor zijn bijvoorbeeld de moderne landbouwmethoden, de raffinage van voedingsmiddelen, de bereidingswijze van voeding en de consumptie van fastfood met kant-en-klaar producten die een lage voedingswaarde hebben. De ADH is volgens Orthomoleculaire begrippen op zichzelf al aan de lage kant. Daarbij komt dat door stress en vervuiling van onze leefomgeving de behoefte aan deze voedingsstoffen juist is toegenomen. Aanvulling met voedingssuppletie is de laatste jaren niet alleen heel gewoon geworden, het is zelfs essentieël.

Vooral kinderen in de groei, sporters, zwangere vrouwen, zieken, ouderen en mensen met een stressvol leven hebben baat bij deze ondersteuning. 3Care is dan ook van mening dat suppleren met het juiste supplement essentieel is voor een goede gezondheid.

Bezoek onze website om kennis te nemen van onze programma’s en producten, als ook de 3Care specialisten die met ons samenwerken.