29ste editie 1992 - 2020

13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies


13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies - Stand 714

Remedies voor een nieuw tijdperk

Marianne Lucardie is energetisch therapeut met jarenlange ervaring. Zij heeft de remedies van de 13 Grootmoeders en de 7 Grootvaders ontwikkeld. Deze remedies helpen om het vrouwelijke aspect weer te integreren in het leven, zodat er meer evenwicht komt tussen het mannelijk en het vrouwelijke.

De remedies geven het ruggensteuntje dat nodig is om de stap naar het onbekende aan te durven. Hierdoor kan men vanuit het hart gaan leven en in harmonie met de kosmos komen.De remedies hebben een zeer hoge frequentie en helpen om op ieder niveau deze Nieuwetijds-energie te laten doordringen.

Sedert enige tijd heeft Marianne een nieuwe serie “Remedies voor een nieuw Tijdperk” geïntroduceerd. Deze serie is inmiddels uitgebreid van 10 naar 11 remedies en zijn van een nog hoger frequentie niveau. Met de nieuwste remedie uit deze serie “de hoeders van de aarde” kunt u nu kennis maken.  Sedert vorig jaar kunnen we de 13 Chakra’s remedies aanbieden.

Alle door Marianne ontwikkelde remedies kunnen meehelpen om andere remedies zoals bloesemremedies op een hoger niveau te tillen.
Gedurende de beursdagen zal Marianne bij aanschaf van één of meerdere remedies gratis testen welke remedie het beste bij u past. U kunt dan meteen ervaren hoe ze werken.

Tijdens de beurs gelden speciale beursprijzen.  We ontmoeten u graag bij stand 714.