28ste editie 1992 - 2019

13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies


Terug naar persoonlijke pagina

13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies - Stand 716

Remedies voor een nieuw tijdperk

Marianne Lucardie is energetisch therapeut met jarenlange ervaring. Zij heeft de remedies van de 13 Grootmoeders en de 7 Grootvaders ontwikkeld. Deze remedies helpen om het vrouwelijke aspect weer te integreren in het leven, zodat het mannelijke en het vrouwelijke van binnen weer in balans komen.

De remedies geven het ruggensteuntje dat nodig is om de stap naar het onbekende aan te durven. Hierdoor kan men vanuit het hart gaan leven en in harmonie met de kosmos komen.

De remedies hebben een zeer hoge frequentie en helpen om op ieder niveau deze Nieuwetijds-energie te laten doordringen. Sedert enige tijd heeft Marianne een nieuwe serie “Remedies voor een nieuw Tijdperk” geïntroduceerd. Deze serie bestaat nu uit 10 remedies en zijn van een nog hoger frequentie niveau. Tijdens deze beurs kunt u tevens kennismaken met mijn allernieuwste lijn remedies: de 13 Chakra’s remedies.

Alle door Marianne ontwikkelde remedies kunnen meehelpen om andere remedies zoals bloesemremedies op een hoger niveau te tillen.
Gedurende de beursdagen zal Marianne bij aanschaf van één of meerdere remedies gratis testen welke remedie het beste bij u past. U kunt dan meteen ervaren hoe ze werken.

Tijdens de beurs gelden speciale beursprijzen.  We ontmoeten u graag bij stand 716.