29ste editie 1992 - 2022

Corona en beurs

Deelnemer » Corona en beurs

Corona: annulering van Internationaal Therapeut 2021

Ondanks de versoepelingen van het coronabeleid blijft “testen-voor-toegang” voor evenementen  gehandhaafd, terwijl anderzijds het risico bestaat dat bij nieuwe virusuitbraken wederom allerlei andere maatregelen gesteld worden om bezoek op beurzen toe te laten. Deze onzekerheden hebben ons ertoe gebracht te besluiten – hoe spijtig dan ook – Internationaal Therapeut in 2021 niet door te laten gaan.

Uit reacties hebben wij kunnen opmaken dat sommige participerende bedrijven en organisaties eveneens en probleem ondervinden bij het handhaven van coronamaatregelen versus de doelstelling van de beurs: het etaleren en promoten van Natuurlijke Gezondheid.

Ook vanuit ons als organisatie ervaren wij weerstand tegen gedwongen beperking van de positieve beleving die wij altijd trachten te brengen op Internationaal Therapeut.

Kracht en kwaliteit
De kracht van de beurs als platform is de mix van branches die refereren aan natuurlijke gezondheid  om de aspecten van lifestyle van regulier tot complementair bij elkaar te brengen. Immers dit draagt zorg voor een gemêleerd en interessant publiek waar exposanten op anticiperen. En juist dat is al jarenlang de kwaliteit waar we niet aan willen tornen; het gaat immers om de belofte die we gestand willen doen om aanbod versus interesse en vraag bij elkaar te brengen.

2022 – zaterdag 19 en zondag 20 november
Maar we gaan vol goede moed verder en concentreren ons op de editie van Internationaal Therapeut in 2022 in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november.