27ste editie 1992 - 2018

Uitslag cadeau-actie

Bezoeker » Uitslag cadeau-actie

Uitslag cadeau-actie

Internationaal Therapeut heeft in samenwerking met vier exposanten een cadeau-actie georganiseerd. Iedereen die zich geregistreerd heeft voor deze actie
en de beurs bezocht heeft op zaterdag 18 of zondag 19 november 2017, deed mee met de cadeau-actie.
De organisatie dankt al haar bezoek voor de komst naar de beurs en de vele enthousiaste reacties.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

De winnaars zijn:

  • Wendy Dubbelman uit Best – de Andumedic 3 Home van Home Health Products
  • Iris Troost uit Alphen aan den Rijn – de bellicon minitrampoline van bellicon nederland
  • Marga van den Bergh uit Schiedam – de Vacublend van Versapers
  • René Blind uit Soest – de Puresys all-in-one mobile van Tradeline

Marga van den Bergh heeft de Vacublend van Versapers gewonnen. De Vacublend is de perfecte balans tussen de slowjuicer en een traditionele blender.

Marga is eigenaar van de salon Skin Deep Huidverbetering. Marga: “Mijn salon biedt van top tot teen alle facetten van huid- en lichaamsverzorging, zowel voor vrouwen als voor mannen, ongeacht de leeftijd. Skin Deep staat borg voor gegarandeerde kwaliteit en ik ben in het bezit van alle vereiste diploma’s.

Met de Skin Microscope kunnen wij de huid maar liefst 50 maal vergroot bekijken en zijn wij in staat bepaalde problemen aan het licht te brengen die met het blote oog niet te zien zijn. Het voordeel is een beter en sneller resultaat en meer inzicht, omdat de klant zelf bij de analyse betrokken wordt. De behaalde resultaten kunnen vergeleken worden en huidverbeteringen worden aangetoond.”

Beursmanager Wilma Zijtveld (rechts) overhandigt de Vacublend aan Marga van den Bergh

Marcel Luijendijk van TradeLine (op de foto rechts) overhandigt de Puresys all-in-one aan René Blind.

René Blind heeft de Puresys all-in-one van TradeLine gewonnen. Puresys all-in-one mobile is een uniek luchtfiltersysteem dat niet alleen fijnstof verwijdert, maar ook virussen en bacteriën uit de lucht haalt en ozon omzet in zuurstof. Dit alles wordt gedaan door een drievoudig filtersysteem waarin elektro- en chemische katalytische behandelingen, worden gecombineerd met filters (koolstof en hepa), isotropisch koper, titaandioxide metaalschuim en uv-licht.

René Blind is arts voor Leefstijl Geneeskunde en Gezondheidszorgpsycholoog. Dr. René Blind is werkzaam bij Gezondheidscentrum Soest. Dr. Blind: “Geneeskunde is maatwerk. Ieder mens is uniek. Dit betekent dat wij in het Gezondheidscentrum Soest samen met u gaan zoeken naar de beste bij u en uw klachten passende behandel- en geneesmethode. Dus geen standaard protocol en geen gestandaardiseerde behandeling voor uw ziekte.”

Hij vervolgt: “Al tijdens mijn studietijd had ik de visie dat lichaam (soma) en geest (psyche) en ziel één geheel vormen, waarbij het onderscheid dat gemaakt wordt tussen deze drie begrippen eigenlijk niet bestaat. Lichamelijke klachten gaan meestal samen met grotere of kleinere psychologische- of zingevingsproblemen. Maar ook psychische- of zingevingsproblemen gaan in de meeste gevallen gepaard met fysieke klachten. Dit betekent dat bij ieder mens met zijn klachten naast het stellen van de reguliere diagnosen ook gekeken wordt hoe dit zich verhoudt met zijn of haar persoon, karakter en leefwijze. Hieruit heeft zich het concept Geneeskunde Op Maat ontwikkeld. Het bevorderen van het zelf genezend vermogend van de mens staat hierbij centraal. Dit is wat we heden ten dage ook Leefstijl Geneeskunde noemen.”

De andere cadeaus worden uitgereikt aan de winnaars door de bedrijven zelf die de prijzen beschikbaar gesteld hebben.
Zodra de uitreikingen plaats hebben gevonden en de foto’s toegestuurd zijn, worden deze gepubliceerd op deze pagina.